Kijk uit voor 25 euro per email oplichting!

Een van de grootste oplichters die momenteel thuiswerk aanbieden is wel: Verdien 25 euro per verwerkte mail! Het hele internet staat vol met dit soort advertenties, er zijn dus duidelijk nog steeds mensen die er in trappen. De aanbieders beloven gouden bergen, sommigen onder hen beweren zelfs dat u tot wel 200 euro per dag kunt verdienen! Doe het niet! Het is pure oplichting.

Wat houdt mailing verzenden 25 euro per mail dan in?

We zouden kunnen zeggen: Helemaal niets! Dat zou misschien simpel zijn, toch is dit precies wat het is. Wanneer u op deze thuiswerk vacature reageert, krijgt u een mail terug van eender welk persoon die hier ook in is getrapt. Deze legt u uit dat u, bij wijze van, slapend rijk kunt worden met het verzenden van een belangrijke e-mail. U zou uw klanten 25 euro voor deze mail kunnen vragen en het geld zou binnen stromen.

Wat zijn de voorwaarden volgens de aanbieders van mailing 25 euro per mail?

U raadt het vast al. Het is de bedoeling dat u eerst zelf deze mail koopt van de aanbieder en dus 25 euro betaald. De mail die u krijgt toegezonden is totaal niet interessant. Sterker nog, het vertelt u enkel dat u op dezelfde manier advertenties moet gaan zetten! Omdat u toch graag uw besteedde 25 euro wilt terug verdienen en misschien zelfs een beetje prikkelbaar bent dat u erin bent getrapt, gaat u ook adverteren. Op deze manier komen er alleen maar meer nep thuiswerk aanbieders bij die de eerlijke thuiswerk aanbieders een slechte naam gaan geven.

Tip: Helaas zijn er nog verschillende websites die thuiswerk aanbieden die ook deze oplichters praktijken, van 25 euro per mail verdienen, promoten. Vaak zijn dit zelf geen eerlijke thuiswerk bedrijven. Voor een overzicht van de bekendste oplichters in het thuiswerk wereldje kunt u kijken bij de kop fraude.