Openstaande thuiswerk vacatures

Het wordt niet vaak gezegd maar thuiswerk vacatures zijn er in overvloed. Tevens wordt geld verdienen met thuiswerk steeds populairder. Wij leveren een zeer divers aanbod van thuiswerk zichtbaar op deze pagina. Mocht u er niet uit komen kunt u ons via het contact formulier direct bereiken. Veel succes met de zoektocht naar thuiswerk!

Geld verdienen met spaarprogramma’s
Spaarprogramma’s zijn bedrijven waar je geld kunt verdienen met het lezen van email, bezoeken van websites, invullen van enquêtes, meedoen aan onderzoeken en soms zelfs het spelen van spelletjes. Deze spaarprogramma’s worden ook wel GPT-websites (Get Paid To) genoemd. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een geldig email adres. Klik hier voor meer informatie over geld verdienen met spaarprogramma’s.

Artikelen schrijven
Het delen van jou kennis via het internet is geld waard. Je kunt jou kennis delen in de vorm van een artikel op een online bibliotheek, ook wel een artikel-verzamelsites genoemd waar informatie van A tot Z te vinden is. Hiermee is jou kennis altijd welkom, of je nu kennis hebt over hardlopen, honden rassen of het leiding geven binnen een onderneming. Het maakt niet uit, er is altijd ruimte voor een plaatsing van je artikel waar je geld mee kunt verdienen. Klik hier voor meer informatie over artikelen schrijven.

Artikelen vertalen
Vertaalwerk is een geschikte thuiswerk baan wanneer je twee of meerdere talen beheerst. Bij vertaalwerk kun je denken aan het vertalen van word documenten, brochures, websites, flyers, nieuwsartikelen, blogs en geluidsbestanden. De vraag naar zelfstandige vertalers is hoog omdat deze over het algemeen goedkoper zijn dan gerenommeerde vertaalbureaus. Voor veel bedrijven is het inhuren van een zelfstandig vertaler (ZZP’er) die vanuit huis werkt dus een veilige en goedkopere oplossing. Klik hier voor meer informatie over vertaalwerk.

0900 Servicelijn beginnen
Kunt u adviezen geven aan mensen? U kunt hiermee goed geld verdienen! Een gratis 0900 nummer heeft u zo aangevraagd. Via TargetPay kunt een gratis nummer aanvragen en tot wel €0.25 per minuut verdienen (de beller betaalt € 0.80). Dat is snel verdiend!

Thuiswerk centrale
Wij hebben contact met 55 thuiswerk centrales in vele provincies. Als u geïnteresseerd bent in het verzenden van mailings, of in sorteer en/of inpakwerk kunt u ons e-mailen. Vergeet hierbij niet te melden in welke provincie u woont! u ontvangt direct een lijst met thuiswerk centrales bij u in de buurt. Deze service wordt door ons verzorgd en is gratis. Zoek direct een thuiswerk centrale bij u in de buurt!

Thuiswerk met hoge verdiensten voor 18+ Dames en heren
Geld verdienen als webcammodel, ook wel webcammen genoemd doe je via de webcam, telefonisch en het versturen van sms berichten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer, webcam en een stabiele internet verbinding. Webcammodel is geschikt voor iedereen van 18 jaar of ouder met commercieel denkvermogen en spontaniteit. Het werken als webcammodel wordt ook wel webcammen genoemd. Kenmerkend aan het thuiswerken als webcammodel is de volledige vrijheid. Zo kun je zelf je eigen werktijden en grenzen bepalen. Het werk is 24 uur per dag beschikbaar, zolang je beschikt over een internet verbinding stabiel kan je klanten ontvangen. Hiervoor ontvang je een vergoeding van tenminste €0,18 tot €0,72 per minuut. Klik hier voor meer informatie over het werken als webcammodel.

SMS operators gezocht
Voor een erotisch datingplatform zoeken wij mannen en vrouwen, die vooral in de avonduren en in het weekend, erotische berichten willen beantwoorden. De vergoeding hier voor bedraagt tussen de EUR 0,10 en EUR 0,18 per bericht, afhankelijk van de kwaliteit en hoeveelheid. Klik hier voor meer informatie over het solliciteren als SMS operator. Let wel: wij nemen u niet in dienst, dit is op freelance basis.

Nog meer openstaande vacatures?

Wij van Werk via Huis zijn altijd opzoek naar potentiële thuis werkers met ambitie, wij hebben een aantal vacatures openstaan van tekst/artikel schrijvers en fotografen voor verschillende opdracht gevers. Ook zoeken wij eigenaren van internet bedrijven die link partners willen worden van onze site(s). Mocht u geïnteresseerd zijn, vul dan het formulier in.

* Geef een geldig email adres op i.c.m. de gewenste thuiswerk branches en de provincie waarin je woonachtig bent.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.