Vindt een thuiswerk centrale bij u in de buurt!

Wij hebben contact met 55 thuiswerk centrales in vele provincies. Als u geïnteresseerd bent in het verzenden van mailings, of sorteer- en/of inpakwerk kunt u in contact treden met een thuiswerk centrale in uw regio. Bent u opzoek naar thuiswerk? Dan bent u aan het goede adres, u kunt gratis en kostenloos de adressen opvragen via onze website, tevens raden wij u ook aan de thuiswerk vacatures te bekijken. Verder op deze pagina vindt u alle informatie over thuiswerk centrales.

Soort opdrachten

Thuiswerkcentrales hebben allerei soorten opdrachten beschikbaar voor hun leden/thuiswerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan inpakwerk zaamheden, sorteerwerk, licht administratie werk en/of telefoonisch verkoop. U bespreekt met samen met de thuiswerk centrale de grootte van de opdracht en/of de uitbetaling per handeling. De meeste opdrachten (gemiddeld) zullen u zo’n €50,- opleveren, afhankelijk van uw vrije tijd en de grootte van de opdracht.

Thuiswerkcentrales en uitbetalingen

De thuiswerkcentrales betalen u na het voltooien van een opdracht, zodra zei de spullen en/of opdracht komen afhalen bij u thuis en alles naar wens is. Thuiswerkcentrales betalen in contanten en/of per bank overschrijving in combinatie met een factuur. U kunt er ook voor kiezen om één keer per maand een uitbetaling te ontvangen per bank overschrijving, het factuur wordt dan naar u per post verstuurd.

Thuiswerk vacatures in Nederland

In Nederland zijn er op dit moment 55 erkende thuiswerkcentrales actief, er is dus altijd wel een thuiswerkcentrale te vinden bij u in de buurt. Wij hebben de thuiswerkcentrales verspreid over
de Nederlandse provincies. Wilt u meer informatie over de beschikbare thuiswerk vacatures bij thuiswerkcentrales bij u in de regio? Schrijf u kosteloos in en ontvang dagelijks openstaande vacatures van thuiswerkcentrales bij u in de regio.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.