Sander was het zat. Elke dag de files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor!

Sander was het zat. Elke dag de files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor. Hij wilde gewoon niet meer voor een baas werken en na een burn-out besloot hij voor zichzelf te beginnen.

“Eigenlijk heb ik me nooit goed kunnen aanpassen aan de regels van een bepaald bedrijf. Ik wist het nu eenmaal altijd beter. Toch durfde ik nooit de stap te zetten om voor mezelf te beginnen, ik had tenslotte al drie kinderen en een vrouw. Ik koos voor de veiligheid van een baas met een burn-out als gevolg. Er moest iets veranderen en met de steun van mijn vrouw besloot ik een webwinkel op te zetten.”

Sander besloot bewust om thuis te gaan werken. Om voor zichzelf en zijn gezin te kiezen en toch ook om te gaan ondernemen. Dit is overigens perfect mogelijk wanneer je ook daadwerkelijk weet wat je gaat verkopen en een goede website kunt opzetten. Sander had al ervaring in de ICT wereld en begon, tijdens zijn ziekteproces, aan een ondernemingsplan.

“Ik was eigenlijk best trots op mezelf toen ik voor de eerste keer het resultaat van mijn werkzaamheden zag. Zonder dat er ook nog maar iets verkocht was besloot ik ontslag te nemen. Ik zat nog in de ziektewet, maar dit kon me niet deren. Mijn baas was er niet blij mee, maar begreep mijn beweegredenen gelukkig wel. Overigens help ik hem nog steeds af en toe, maar dan als vriend met klusjes in zijn nieuwe woning. Mijn webwinkel was in het begin geen succes. Ik had er teveel van verwacht, maar mijn vrouw pushte me om door te zetten en sprak me aan op mijn minpunten. Mijn ongeduld. Voor een keer luisterde ik naar haar en nu, een jaar later, loopt mijn webwinkel als een trein! Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest! Ik ben vader, huisman en ondernemer tegelijkertijd en het bevalt me prima!”

Sander was bijna gestopt met zijn thuiswerk omdat hij teveel ineens wilde. Vooral bij het opzetten van een webwinkel is het erg belangrijk om door te zetten. Reclame maken voor jezelf en niet te denken dat je direct rijk wordt. Sander zette door en is nu een gelukkige thuiswerk papa.

Zijn er nog meer thuiswerk vaders & moeders?

Ja zeker, wellicht meer dan u zelf zou denken. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van ingezonden verhalen aan de redactie van Werkviahuis.nl. Lees een van de volgende verhalen:

  • Sanne, een thuiswerkmoeder met drie kinderen vertelt over haar ervaringen.. lees meer
  • Mina is een alleenstaande moeder, na het overleden van haar man.. lees meer
  • Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak, hierbij lees meer
  • Bram is een thuiswerk vader welke door een ongeluk in een rolstoel.. lees meer
  • Sander was het zat, elke dag files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor.. lees meer
  • Alleenstaande moeder Kelly verdient €6,844 per maand met thuiswerk.. lees meer

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.