Bram is een thuiswerk papa

Bram is een thuiswerk papa. Niet bewust gekozen overigen. Hij werkte vroeger in de bouw, maar door een ongeluk is hij in een rolstoel komen te zitten. Bram gaf echter niet op en besloot op een andere manier zijn gezin financieel te onderhouden. Hij begon aan thuiswerken!

“Het feit dat ik in deze rolstoel zit wilde voor mij niet zeggen dat ik nu maar niets meer hoefde te doen. Tijdens mijn herstel was ik al met mezelf in discussie hoe ik mijn vrouw en kinderen zou kunnen onderhouden. De arbeidsongeschiktheid uitkering is nu ook geen vette! Daarnaast wilde ik werken zolang ik kon! Thuis ging ik direct op zoek naar thuiswerk dat bij me zou passen. Mijn vrouw was verbaasd maar ook trots wat me sterker maakte. Ik kwam bij een bedrijf dat een telefonisch verkoper vond voor het behandelen van muren en ik besloot, met mijn ervaring, te solliciteren. Na een aantal gesprekken mocht ik voor ze aan de slag! Ik werk nu dertig uur per week en het bevalt me prima!”

Niet iedereen denkt in eerste instantie aan thuiswerk. Bram daarentegen kwam in een situatie terecht waardoor hij waarschijnlijk nergens meer aangenomen zou kunnen worden. Hij vond het echter belangrijk om door te gaan met zijn leven wat hem veel respect toekomt. Telefonische verkoop is geen zwaar werk, lichamelijk dan, maar je moet je wel in de producten die je aanbiedt kunnen vinden!

“Eerlijk? Ik verdien nu net zoveel als toen ik nog op de bouw bezig was. Alleen zie ik nu mijn kinderen opgroeien en kan ik mijn vrouw ook wel iets ontlasten. Zij is nu ook full-time gaan werken en gelukkig kan ik me heel goed behelpen. Wanneer de kinderen op school zijn begin ik te bellen en ik stop wanneer ze thuis zijn. Ik bereid, in zoverre het lukt, het eten voor en daarna eten we samen. Drie avonden per week werk ik nog, de rest van de avonden ben ik vrij. Voor mij is dit thuiswerk echt een geluk bij een ongeluk geweest en ik had er misschien al veel eerder aan moeten beginnen!”

Bram is tevreden over zijn werk als telefonisch verkoper en terecht. Het is dan ook een ontzettend leuke en afwisselende thuiswerk baan!

Zijn er nog meer thuiswerk vaders & moeders?

Ja zeker, wellicht meer dan u zelf zou denken. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van ingezonden verhalen aan de redactie van Werkviahuis.nl. Lees een van de volgende verhalen:

  • Sanne, een thuiswerkmoeder met drie kinderen vertelt over haar ervaringen.. lees meer
  • Mina is een alleenstaande moeder, na het overleden van haar man.. lees meer
  • Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak, hierbij lees meer
  • Bram is een thuiswerk vader welke door een ongeluk in een rolstoel.. lees meer
  • Sander was het zat, elke dag files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor.. lees meer
  • Alleenstaande moeder Kelly verdient €6,844 per maand met thuiswerk.. lees meer

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.