Thuiswerken als SMS/Chat operator

Thuiswerken als een SMS operator of chat operator betekent dat je vanuit huis sms’jes beantwoordt. Je ontvangt vervolgens een vergoeding tussen de 10 en 18 cent per verzonden SMS. Het betreft hier voornamelijk sms’jes afkomstig van date sites en/of erotische reclames op tv, internet en de krant. Aangezien het slechts gaat om het antwoorden van sms’jes hoeft je dus zelf niet te daten. Klanten reageren op een fictief profiel, dus of je nu man of vrouw bent maakt geen verschil. Het is immers jou taak om mensen zo lang mogelijk aan het “lijntje” te houden, want hoe meer sms’jes jij verstuurd hoe meer je verdient.

Verdien ik hier geld mee?

Ja. De meeste bedrijven die dergelijk thuiswerk aanbieden betalen uit volgens afspraak, en meestal via het uitzendbureau. Dit betekent dat je wekelijks je inkomsten krijgt uitbetaald. De gemiddelde inkomsten liggen tussen de €4,5 en €6 euro per uur afhankelijk van het aantal profielen dat je krijgt toegewezen, en hoe snel je kan typen. Uiteraard is dit bedrag bruto, en dient u hierover belasting te betalen.

Hoe begin ik als Chat Operator?

Op dit moment zijn wij voor onze opdrachtgevers per direct opzoek naar chat operators. Klik op nu solliciteren om je direct aan te melden.

Zijn er nog meer soorten thuiswerk banen?

Ja, er zijn nog meer soorten thuiswerk banen beschikbaar in de branche. Hieronder vindt u een overzicht, elk soort thuiswerk heeft zijn eigen artikel met veel informatie.

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.