Sanne, een thuiswerkmoeder met drie kinderen vertelt over haar ervaringen

“Toen de tweede geboren werd, besloot ik dat het toch beter zou zijn wanneer ik thuis kon blijven. Maar financieel zou dit toch wat moeilijk zijn. Mijn man heeft dan wel een full-time baan, maar we waren gewend dat ik ook inkomsten inbracht met mijn werk als vertaalster. Ik werkte drie volledige dagen op de redactie. Ik miste mijn kinderen die dagen enorm!”

Sanne besloot dus dat het tijd werd om iets anders te gaan proberen. Natuurlijk had ze al veel ervaring in het vertalen en daarnaast deed ze dit werk ook heel graag. Ze besloot een poging te wagen en zette wat advertenties.

“Eigenlijk was ik heel verbaasd dat er zoveel reacties kwamen! Ik kon in principe direct goed aan de slag, maar was een beetje huiverig. Thuiswerken was toch wel een hele stap, al zou ik niets liever willen. Ik besloot wat meer te lezen over thuiswerken en de wetten hieromtrent en eigenlijk viel me dit reuze mee! Samen met mijn man bouwden we de veranda om tot een werkplek en twee maanden later stopte ik met mijn baan en begon full-time thuis te werken als vertaler. Tot nu toe bevalt het me dan ook prima! Ik kan er zijn voor de kinderen en zorg voor het huishouden, ik hoef niets meer te missen en deel zelf mijn tijden in! Ik heb er geen spijt van dat ik deze stap heb gezet!”

Zoals u ziet is het toch een kwestie van doorzetten en de stap wagen naar thuiswerken. Sanne had ook een moment van twijfel, maar na veel wikken en wegen ging ze dan toch aan de slag en niet zonder resultaat!

Zijn er nog meer thuiswerk vaders & moeders?

Ja zeker, wellicht meer dan u zelf zou denken. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van ingezonden verhalen aan de redactie van Werkviahuis.nl. Lees een van de volgende verhalen:

  • Sanne, een thuiswerkmoeder met drie kinderen vertelt over haar ervaringen.. lees meer
  • Mina is een alleenstaande moeder, na het overleden van haar man.. lees meer
  • Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak, hierbij lees meer
  • Bram is een thuiswerk vader welke door een ongeluk in een rolstoel.. lees meer
  • Sander was het zat, elke dag files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor.. lees meer
  • Alleenstaande moeder Kelly verdient €6,844 per maand met thuiswerk.. lees meer

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actueele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.