Mina is een alleenstaande moeder, na het overlijden van haar man

Mina is een alleenstaande moeder. Haar man overleed na een ongeluk en Mina was niet meer in staat full-time als agente te werken. Ze werd steeds geconfronteerd met de gevolgen van haar mans dood en kon hier niet goed mee omgaan. Na lang wikken en wegen besloot ze thuis te blijven voor haar kinderen, die haar nu echt nodig hadden. Haar kinderen zijn pas drie en zes jaar.

“De eerste periode na het overlijden van mijn man leefde ik in een roes. Maar ik wilde daar niet te lang bij stil blijven staan, de kinderen hebben nog een heel leven voor zich! Echter, ik wilde niets meer van ze missen en besloot op zoek te gaan naar thuiswerk. Bij de thuiswerkvacatures vond ik precies wat ik zocht! Ik reageerde op een bedrijf die op zoek waren naar een administratief medewerkster van thuis uit. Nu moet ik er wel bijvertellen dat ik hier al een diploma voor had en ik werd dan ook direct aangenomen.”

Er is niet altijd een diploma nodig om administratief werk van thuis uit te kunnen uitvoeren. De baan waar Mina op solliciteerde vroeg dit overigens wel. Mina besloot thuis te blijven om voor haar kinderen te zorgen, maar omdat ze nu alleenstaande is, diende ze wel voor de inkomsten te zorgen en dat doet ze!

“Mijn bureau en pc staan gewoon in de huiskamer. Kleine opdrachten kan ik op deze manier gemakkelijk doen terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Wanneer ze me nodig hebben ben ik er voor ze! Het meeste werk verzet ik echter heel vroeg in de ochtend, wanneer de kinderen nog slapen, en wanneer de kinderen fris gewassen in bed liggen in de avond. Voor mij is dit ideaal te combineren en ik blijf in het arbeidsproces wat ik heel belangrijk vind.”

Mina vertelt dat ze het belangrijk vind om in het arbeidsproces te blijven en wij kunnen het hier enkel maar mee eens zijn. Thuiswerken is in deze situatie misschien wel het beste!

Zijn er nog meer thuiswerk vaders & moeders?

Ja zeker, wellicht meer dan u zelf zou denken. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van ingezonden verhalen aan de redactie van Werkviahuis.nl. Lees een van de volgende verhalen:

  • Sanne, een thuiswerkmoeder met drie kinderen vertelt over haar ervaringen.. lees meer
  • Mina is een alleenstaande moeder, na het overleden van haar man.. lees meer
  • Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak, hierbij lees meer
  • Bram is een thuiswerk vader welke door een ongeluk in een rolstoel.. lees meer
  • Sander was het zat, elke dag files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor.. lees meer
  • Alleenstaande moeder Kelly verdient €6,844 per maand met thuiswerk.. lees meer

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.