Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak

Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak. Dit werk wilt ze absoluut niet opgeven, maar samen met haar vriend zijn ze op zoek naar een eigen huis. Dit betekent wel dat Jasmine meer inkomen moet hebben. Bij haar huidige werkgever zitten meer uren er helaas niet in, dus besloot Jasmine het internet eens af te zoeken naar een manier om wat bij te verdienen.

“Onze droom is, samen met onze dochter, een eigen plekje te kunnen creëren. Momenteel huren we nog, maar nu ik eindelijk een extra inkomen heb, zijn we driftig op zoek naar een leuk huis. Meestal werk ik drie dagen in de week in de kledingwinkel, dit zijn afwisselende dagen. Ik moest dus iets vinden waarmee ik zelf mijn uren kon indelen. Dit is gelukt! Sinds kort schrijf ik dagelijks leuke artikelen over allerhande onderwerpen. Schrijven heb ik altijd graag gedaan en waarom zou ik niet van mijn hobby mijn bijberoep maken?”

Het schrijven van artikelen is perfect te combineren met een gezin en een andere baan. Het fijne hieraan is werkelijk dat u uw eigen uren kunt indelen. Hoeveel en wanneer u werkt ligt geheel aan uzelf. Omdat Jasmine wisselende dagen werkt, kan ze ook wisselende dagen schrijven zonder hiervoor verantwoording af te leggen.

“Nu doe ik dit al een aantal maanden en ik heb al heel wat artikelen geschreven. Ik doe dit meestal in de avonduren. Onze kleine is nog zo jong, daar heb ik overdag mijn handen aan vol. Mijn vriend werkt in een wisselend uurrooster. In ploegen dus. Ik hou me nu dus niet meer bezig met tv kijken op de avonden dat hij aan het werken is, nee ik werk nu zelf ook een aantal uren bij! De verdiensten liggen precies goed om dadelijk een leuk appartement te kunnen kopen.”

Bij het artikelen schrijven moet u niet denken aan een snel rijk formule. Het is een extra inkomen en wanneer u meer schrijft des te meer kunt u maandelijks verdienen. In principe kan iedereen artikelen schrijven over bijv. een hobby of iets waar uw interesse in ligt. Maar er moet wel wat schrijftalent in u zitten om goed te kunnen thuiswerken.

Zijn er nog meer thuiswerk vaders & moeders?

Ja zeker, wellicht meer dan u zelf zou denken. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van ingezonden verhalen aan de redactie van Werkviahuis.nl. Lees een van de volgende verhalen:

  • Sanne, een thuiswerkmoeder met drie kinderen vertelt over haar ervaringen.. lees meer
  • Mina is een alleenstaande moeder, na het overleden van haar man.. lees meer
  • Jasmine is een jonge moeder en werkt part-time in een kledingzaak, hierbij lees meer
  • Bram is een thuiswerk vader welke door een ongeluk in een rolstoel.. lees meer
  • Sander was het zat, elke dag files en steeds maar ploeteren in een te warm kantoor.. lees meer
  • Alleenstaande moeder Kelly verdient €6,844 per maand met thuiswerk.. lees meer

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actueele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.