Alle beschikbare thuiswerk banen

In de thuiswerk markt zijn er veel verschillende thuiswerk banen beschikbaar, zo kun je bijvoorbeeld denken aan parttime en fulltime banen maar ook aan gemakkelijke bijverdiensten van een enkele tientallen euro’s per maand tot honderden euro’s. In dit artikel zullen wij u een volledig overzicht geven van beschikbare thuiswerk banen, die door gewone mensen zoals u worden gedaan. Een kort overzicht van enkele beschikbare thuiswerk banen volgt,

Spaar programma’s, emails klikken en enquetes beantwoorden

Een van de meest bekende thuiswerk banen voor enkele tientallen euro’s per maand in de pocket. Je meld jezelf aan bij één of meerdere spaar programma’s (dit is gratis), daarna krijgt u toegang tot uw eigen leden gedeelte waar je actuele enquetes, mails en links kan vinden waarmee u geld kunt verdienen. U kunt ook geld verdienen met aan het aanbrengen van nieuwe leden zoals vrienden en/of familie. Enkele voorbeelden van spaar programma’s zijn, betaaldemails.nl , euroclix.nl. Meer informatie over geld verdienen met spaar programma’s.

Inpakwerk werkzaamheden uitvoeren

Inpakwerk is ook één van de bekende thuiswerk activiteiten, hierin zijn voornamelijk vrouwen werkzaam. Natuurlijk zijn mannen ook wel, de opdrachten varieren van folders vouwen, brieven sorteren, pennen draaien en/of kleine dingetjes in elkaar zetten. De verdiensten hangen af per opdracht, meestal krijgt u betaald per voltooid item. Afhankelijk van uw inzet en het aantal opdrachten hoeveel u maandelijks zult binnenhalen. Meer informatie over geld verdienen met inpakwerk.

Schrijven en/of vertalen van artikelen

Heeft u passie voor het schrijven over onderwerpen en/of hobbies van u? Of misschien heeft u wel veel met buitenlandse talen zoals engels, spaans en/of frans. Misschien is een thuiswerk baan zoals artikelen schrijven en vertalen wel iets voor u. De inkomsten zijn afhankelijk van het groote van uw artikel en/of vanaf welke taal u het vertaald. De minimale groote van een artikel moet 300 woorden zijn, tevens moet het op een goede wijze geschreven worden. Lijkt dit u wat? Werkviahuis.nl heeft nog meer artikel schrijvers nodig, contacteer ons dan vandaag nog. Meer informatie over geld verdienen met artikelen schrijven en geld verdienen met vertalen van artikelen.

Zijn er nog meer soorten thuiswerk banen?

Ja, er zijn nog meer soorten thuiswerk banen beschikbaar in de branche. Hieronder vindt u een overzicht, elk soort thuiswerk heeft zijn eigen artikel met veel informatie.

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.