Telefonische Verkoop

Telefonische verkoop is een veel gebruikte methode door thuiswerkers. Succesvol telefonisch verkopen vergt veel aandacht en interesse van u. Het hangt tenslotte allemaal af van uw telefonische kwaliteiten! Let goed op uw aanwezigheid tijdens het telefoongesprek. Probeer uw klant de baas te blijven terwijl u inspeelt op zijn gedrag. Een training hiervoor volgen is een mogelijkheid. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld €500,00. Je kunt dus maar beter leren van je fouten en het opnieuw proberen; er zijn genoeg telefoonnummers. Let wel even op wie u belt. Je kunt niet iedereen zomaar bellen. Bij de Kamer van Koophandel kun je aanvragen welke bedrijven telefoontjes van telemarketeers accepteren.

Thuiswerken in de telefonische verkoop

Je belt consumenten naar aanleiding van de door hun getoonde interesse, met een passend aanbod van één van onze opdrachtgevers. Je maakt afspraken voor bedrijven en per project word je klassikaal of via internet opgeleid. Benodigde software en telefoniesysteem worden voor je geregeld! Werkevaring vereist. Klik hier

In het vak telemarketing zijn een aantal zaken erg belangrijk:

  • Klantvriendelijk telefoneren
  • Commerciële gespreksvoering
  • Telefonisch verkopen
  • Het maken van afspraken
  • Omgaan met telefonische klachten
  • Het voeren van slecht nieuws gesprekken
  • Omgaan met lastige klanten
  • Het ontwikkelen en hanteren van telefoonscripts

Bekijk ook de volgende artikelen toevoegen: 10 Starters tips voor Telefonische Verkoop

Actuele telefonisch verkoop vacatures ontvangen!

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar, niet alleen voor telefonisch verkopen, maar bijvoorbeeld ook voor inpakwerk, administratief werk en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via de e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.