Sorteer Werk

Sorteer werk wordt ook wel inpak en productie werk genoemd. In de thuiswerkbranche zijn in deze sector vrij veel vrouwen actief. Bent u een vrouw of heeft u een vrouw/vriendin die extra geld kan gebruiken, lees dan door! Inpak- of productiewerk varieert van pennen draaien, folders vouwen tot mailings maken en kleine dingetjes in elkaar zetten ect. Natuurlijk zijn ook mannen welkom om dit werk te doen! Op deze pagina bespreken wij alles: hoe en waar je aan de slag kunt met de volgende onderwerpen.

Werkzaamheden

Zoals zojuist besproken kunt u worden ingezet bij een breed scala aan werkzaamheden. Hier volgen enkele andere voorbeelden dan die zojuist genoemd zijn: thuis kaarten inpakken, hobbyartikelen in zakjes doen, printplaatjes monteren en ga zo maar door. De spullen worden meestal naar uw huis gebracht en opgehaald door het bedrijf, dus u hoeft de deur niet meer uit!

Uw inzet

Uw inzet is vereist, er is niet altijd werk maar mocht er werk zijn dan is het meteen een aardige hoeveelheid wat u een goed salaris zal opleveren. Het bedrijf verwacht dan echter wel dat u een aantal uren per dag aan het werk zult besteden en dat u het werk op tijd af zult hebben. Deze vorm van thuis werken kan ook goed worden gedaan als u al een baan heeft. Nieuw: blijf (geheel kosteloos) op de hoogte van actuele sorteerwerk en van thuiswerk vacatures binnen uw provincie via Werkviahuis.nl

Salaris

Het salaris wat je krijgt voor deze bezigheden is doorgaans per stuk berekend of per complete bestelling. Dit kan variëren van 2 tot 3 cent per stuk of €450,00 euro voor de complete bestelling. Mocht u sorteerwerk uitvoeren (bijvoorbeeld: kaarten sorteren) dan is dit dus snel verdiend. De meeste thuiswerkcentrales werken “wit.” Dit betekent dat u als thuiswerker op een belasting -grens zit van €450,00 per maand zonder enige belasting hierover te hoeven betalen. Als u en uw partner bijvoorbeeld allebei 1 order per maand afhandelen zit u op €900 extra per maand belastingvrij! Mocht u een uitkering hebben moet u even uitzoeken hoeveel u maximaal mag bij verdienen, anders kan dit ten koste gaan van uw uitkering.

De belastingdienst

Als thuiswerker in deze branche mag u maximaal € 450,00 per maand verdienen belastingvrij. Mocht u meer verdienen betaalt u Inkomstenbelasting over elke Euro boven de € 450,00. Dit is berekend per persoon, dus mocht u een vriend, vriendin, vrouw of man hebben, kunt u samen € 900,00 per maand belastingvrij verdienen. De belastingdienst zegt het volgende:

“Een thuiswerker en zijn hulpen zijn in fictieve dienstbetrekking als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
[…]
Het bruto-inkomen voor de arbeid bedraagt doorgaans over een maand ten minste 2/5 van het wettelijke minimumloon per maand. Het minimumloon is het loon in de zin van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag. Op grond van deze wet geldt voor werknemers jonger dan 23 jaar een lager wettelijk minimumloon dan voor andere werknemers. Als het loon niet afhankelijk is gesteld van de leeftijd, dan moet voor de 2/5-grens worden gekeken naar het minimumloon voor werknemers van 23 jaar of ouder.
[…] “

BRON: Belastingdienst (voor meer informatie, klik hier voor thuiswerken & belasting)

Thuiswerkcentrales

Inpak en productiewerk wordt aangeboden door thuiswerkcentrales. Mocht u dus op zoek zijn naar een baan in deze branche kunt u bij een van de 55 thuiswerkcentrales terecht. Deze kun je vinden in bijvoorbeeld de Gouden Gids, of contact onze redactie voor adressen bij u in de buurt. Zowel in de Randstad als in het grens gebied vindt u thuiswerkcentrales. Nieuw: ontvang geheel kosteloos actuele sorteerwerk en thuiswerk vacatures in uw e-mail inbox.

Thuiswerken als part time baan

Als u extra geld wilt bijverdienen naast uw bestaande baan dan kan dit. U kunt in de avond uren of op een regenachtige zondag tijdens het tv kijken de gewenste opdrachten uitvoeren en extra geld bij verdienen. Realiseert u zich wel, dat als u een parttime thuiswerker bent, u de verdiensten bij uw salaris moet optellen en hierover belasting moet afdragen aan de Belastingdienst. De netto verdiensten die u aan uw bijverdiensten overhoudt worden dan wat lager. Klik hier voor meer informatie over part time thuiswerken.

Thuiswerken als full time baan

Full-time thuiswerken is echter enkel geschikt voor mensen met zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen. Het is namelijk erg gemakkelijk om dingen te laten liggen of te verschuiven naar een later tijdstip waardoor u in de problemen kunt komen met eventuele deadlines. Niemand let op u, er is geen baas aanwezig, dus u moet uzelf ertoe kunnen zetten om ook daadwerkelijk te werken, ook bij mooi weer! Klik hier voor meer informatie over full time thuiswerken.

Actuele inpakwerk & thuiswerk vacatures ontvangen

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar, niet alleen in de inpak en sorteer sector, maar bijvoorbeeld ook voor telefonisch thuiswerk, administratief werk en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via de e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.