Mogelijkheden voor een parttime thuiswerk carriere

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor part-time thuiswerken te kiezen. Een van de meest voorkomende redenen is het opzetten van een eigen onderneming naast een betaalde vaste baan. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je bewust niet meer dan een part-time tijd wilt besteden aan het werken.

Wanneer je part-time aan de slag wilt als thuiswerker zijn er verschillende mogelijkheden. De enige vraag die u uzelf eigenlijk dient te stellen is de reden waarom u part-time wilt werken en in welke richting u wilt gaan. Bespreek ook alle mogelijkheden goed met uw toekomstige werkgever of kijk zelf goed rond wanneer het om het opbouwen van een eigen onderneming gaat.

Een aantal voorbeelden van thuiswerk wat prima part-time kan worden gedaan:

  • Het schrijven van artikelen.
  • Het geven van homeparty`s (zeker geschikt voor moeders die overdag in het huishouden staan en voor de kinderen zorgen maar toch hun steentje willen bijdragen)
  • Webcam werkzaamheden. Je kan hierbij helemaal zelf bepalen wanneer en hoe lang je aan het werken gaat.
  • Vertegenwoordiger van een bepaald product.
  • Aanwerven van nieuwe potentiële klanten door middel van telefonische verkoop.
  • Uw eigen part-time onderneming opbouwen door bijvoorbeeld het maken van een webwinkel, verkopen via E-Bay, internet marketing enz.

Mocht u ook parttime willen gaan thuiswerken, houdt dan wel in de gaten dat u moet voldaan aan de regels en wetten van de arbodienst. In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe parttime vacatures beschikbaar, in verschillende sectoren zoals telefonisch thuiswerk, administratief en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt altijd zorg om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via de e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.