Online thuiswerk aanbieders via het internet

Zoals eerder op deze site al vermeld, is het vinden van betrouwbaar thuiswerk vaak een zoektocht op zich. Het is soms moeilijk om de fraudeurs te kunnen scheiden van de eerlijke thuiswerk aanbieders. Overigens zijn er tegenwoordig ook nog maar weinig oprechte en eerlijke thuiswerk aanbieders te vinden!

Waar u vooral op moet letten is de structuur van het aanbod. Vaak kunt u van elke vacature een klein gedeelte online lezen, maar wanneer u de rest van de vacature wilt zien dient u te bellen naar een duur 0900-nummer, te sms-en en/of een iDeal betaling moet uitvoeren.

Hou er rekening mee dat dit behoorlijk in de kosten kan lopen. Meestal wordt u gedurende een bepaalde tijd aan de lijn gehouden waarna men u vertelt dat de vacature reeds is voorzien. Ze schrijven u in, wat nog meer tijd en geld kost, en beloven u dan terug te bellen. Uiteraard gebeurd dit niet.

Wanneer u geen contact kunt maken met de aanbieders van thuiswerk, kunt u er eigenlijk al zeker van zijn dat deze niet eerlijk te werk gaan. Deze aanbieders hebben enkel en alleen een site online gebracht om er zelf rijker van te worden. Dit over uw rug!

Thuiswerk aanbod is schaars, maar wanneer u weet wat u moet doen en waar u echt op dient te letten is het zeker niet onmogelijk om aan fatsoenlijk, eerlijk en betrouwbaar thuiswerk te komen. Dit in verschillende branches.

Een belangrijk punt, vraag altijd of u wit kunt werken. Wanneer u hier een positief antwoord op krijgt en er ook daadwerkelijk de juiste gegevens worden verschaft, kunt u ervan uitgaan dat dit om eerlijk thuiswerk gaat.

Een echt thuiswerk bedrijf of een bedrijf die thuiswerkers werft, vindt het belangrijk een goede cv en motivatiebrief te ontvangen. Ook zal deze waarschijnlijk in gesprek gaan met u. Al dan niet persoonlijk, via telefoon en, wanneer de afstand te groot is, via e-mail of msn. Ook is er duidelijk een contactpersoon waarbij u terecht kunt met al uw vragen. Deze persoon kunt u doorgaans ook daadwerkelijk persoonlijk contacteren.

Let er dus vooral op dat u zeker weet dat u met een eerlijk bedrijf in aanraking komt en dat u precies weet wat van elkaar te verwachten. Maak eventueel, samen met de aanbieder, een contract op waarin u beide precies kunt aangeven wat de opdracht inhoudt en wat de verdiensten zullen zijn. Dit om vergissingen en teleurstellingen van beide kanten te voorkomen.

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar voor bijvoorbeeld inpak, computer of telefonisch thuiswerk. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.