Wat is online administratie?

Online administratie is het bijhouden van uw boekhouding via een programma op het internet. U kunt de gegevens dus op elke gewenste plaats bijhouden of raadplegen. Dit is zeer gemakkelijk wanneer u veel op verplaatsing werkt of wanneer u moeite heeft met het netjes ordenen van boekhoud papierwerk. Samen met uw boekhouder kunt u in uw eigen administratie kijken. Dit scheelt tijdrovende afspraken en gesprekken bij uw boekhouder. U kunt alles inzien, invullen en bekijken.

Wat zijn de voordelen van Online Administratie?

Zoals hierboven al besproken hebt u minder zoekwerk te verrichten. Met een pc, internet en uw inlognaam en wachtwoord bent u in uw boekhouding. Ook uw eventuele boekhouder kan hier gemakkelijk bij. Het scheelt dus veel tijd! Vaak zijn het gemakkelijk in te vullen systemen en de kosten liggen ook vrij laag. Ook kunt u vaak nog advies krijgen van interne medewerkers. Ook scheelt het plaats op uw eigen pc. Via online Administratie werkt u namelijk met een server van een ander. Daar worden de gegevens opgeslagen waardoor u schijfruimte bespaart.

Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over een back up of beveiliging van uw systeem. Dit wordt immers door de verschaffer van de dienst geregeld. Ook kunt u er nog voor kiezen uw administratie gedeeltelijk door deze dienst te laten regelen. Denk dan bijvoorbeeld aan de jaarafrekening en inkomstenbelasting. Wat dan misschien nog het allerbelangrijkste is: U kunt uw gegevens 24/24 bekijken en wijzigen! U hoeft dus geen rekening meer te houden met de openingsuren van het kantoor van uw boekhouder.

Hoe vraag ik Online Administratie aan?

Wanneer u beslist om voor online administratie te gaan kunt u eens kijken op het internet. Er zijn zeer uiteenlopende bedrijven die deze dienst aanbieden. Vergelijk prijzen en vraag eens een demo aan om te zien welk programma het best bij uw behoeften past. Dan kunt u een aanvraag indienen en meestal bent u dezelfde dag nog aan het internet boekhouden.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.