Mailings Verzenden

Mailings verzenden is ook een vorm van thuiswerken. Deze werkzaamheden zijn zowel gericht op mannen als vrouwen. Het heeft een beetje weg van het sorteer- en inpakwerk. Het bedrijf (de opdrachtgever) brengt u alle materialen en producten die verzonden moeten worden. U pakt alles in, doet de geleverde naamstickers op de brief of het doosje en laadt ze allemaal in zoals in de instructies wordt vermeld. Op de afgesproken dag komt een busje om alles op te halen en je hebt een mailing verzonden. Je wordt betaald per order of per stuk. Doorgaans ontvang je 2 tot 3 cent per brief of pakje; dat ligt aan de grootte van de opdracht, of je spreekt een totaalprijs af.

Voordelen;

  • Je hoeft de deur niet meer uit. Alles wordt thuisgebracht en opgehaald
  • Ook voor fulltime werknemers is dit een geschikte optie voor een aanvullend inkomen.
  • Belastingvrij tot en met € 450,00 per maand. Heeft u een partner of echtgenoot, dan kunt u € 900,00 maximaal belastingvrij verdienen per maand! De belastingdienst zegt het volgende:

“Een thuiswerker en zijn hulpen zijn in fictieve dienstbetrekking als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
[…]
Het bruto-inkomen voor de arbeid bedraagt doorgaans over een maand ten minste 2/5 van het wettelijke minimumloon per maand. Het minimumloon is het loon in de zin van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag. Op grond van deze wet geldt voor werknemers jonger dan 23 jaar een lager wettelijk minimumloon dan voor andere werknemers. Als het loon niet afhankelijk is gesteld van de leeftijd, dan moet voor de 2/5-grens worden gekeken naar het minimumloon voor werknemers van 23 jaar of ouder.
[…] “

BRON: Belastingdienst

Actuele mailings verzenden vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar, niet alleen voor mailings verzenden, maar bijvoorbeeld ook voor telefonisch thuiswerk, inpakwerk en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt altijd zorg om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.