Lening Aanvragen

Een lening aanvragen kan tegenwoordig heel makkelijk. Alle advertentie krantjes staan er vol mee. Tijdens de radio- en televisiereclames is de ene lening nog goedkoper dan de andere. Je wordt bestookt met de goedkoopste, mooiste, snelste leningaanbiedingen. Toch is het aan te raden om alle zaken even op een rijtje te zetten voordat u een lening afsluit. Geld lenen is een recente trend, als je geld leent betekent dit dat je een schuld hebt en dit wordt vaak gezien als vervelend. Nu we allemaal wat ruimer denken en we gezamenlijk hard werken worden leningen steeds meer populair.

Denk maar eens aan die droomauto, -motor of een verbouwing van je huis. Of heb je misschien een lening nodig voor die dure studie, zodat je een glansrijke toekomst tegemoet kan gaan. Dat willen we toch allemaal?

Wij willen u graag wat informatie geven, en enkele tips om een verstandig besluit te nemen. Ook noemen we zowel de voordelen als nadelen van lenen. Voor een volledig overzicht van alle voor en nadelen van lenen, kijkt u ook eens op Voorhetlenen.nl

Welke leningen zijn er?

Doorlopend krediet, Rentekrediet, Spaarkrediet, Persoonlijke lening, Huurkoop, Creditcard, Hypotheken, 2e Hypotheek. (Bekijk alle verschillende leningen hier) Wij zullen alleen de 2 meest voorkomende leningen bespreken in dit artikel. De andere leningsoorten zullen wij zo spoedig mogelijk toevoegen. Mocht u geïnteresseerd zijn in het schrijven van artikelen of een andere thuiswerk baan, kijk dan even op onze vacatures pagina!

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet mag u steeds weer geld lenen tot een van te voren met de leningverstrekker afgesproken maximum bedrag. Dit heet kredietlimiet. Een doorlopend krediet kan gemakkelijk zijn als u niet meteen al het geld nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een verhuizing of verbouwing. Maar ook als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Zodra u het geld hebt afgelost, kunt u weer opnieuw tot de limiet geld opnemen. Een nadeel is dat de rente niet voor de hele looptijd vast staat.

NIEUW: Het voorschotje

Voorschotje.nl regelt snel en makkelijk een mini-lening voor iedereen die 21 jaar of ouder is en die op zeer korte termijn behoefte heeft aan wat extra financiele ruimte. Als je voldoet aan onze beoordelingscriteria streven wij ernaar om de eerste minilening binnen 24 uur af te handelen. Afhankelijk van jouw bank kan het bij volgende aanvragen zelfs mogelijk zijn om binnen 10 minuten te beschikken over het geld. (Een voorschotje bevat geen rente alleen een afsluit provisie van gemiddeld €20-€25)

Een voorschotje in 3 stappen:

  1. Vraag een mini-leningaan van 100 , 200 of 300 euro via internet, sms of telefoon.
  2. Ga akkoord met de voorwaarden en ontvang je geld binnen 10 minuten op je rekening.
  3. Betaal binnen 15 of 30 dagen terug.

Klik hier om een voorschotje aan te vragen

Rentekrediet

Een rentekrediet is een doorlopend krediet waarbij u alleen de eerste 5 jaar rente betaalt. Daarna kunt u kiezen om bijvoorbeeld per maand 1% van de limiet af te lossen. Het Rentekrediet is flexibele lening: u kunt op ieder gewenst moment geld opnemen tot uw persoonlijke limietbedrag. De rente is variabel. Het rentekrediet kent een minimum bedrag. Bedragen vanaf € 6.500,00 zijn mogelijk