Hoe gemakkelijk een web layout kiezen en bestellen voor uw website?

Een web lay-out is eigenlijk het uiterlijk van je website. Wanneer je weinig of geen tijd hebt om een eigen uitzicht op je pagina te maken is het mogelijk om een web lay-out (anders genoemd een template) te gebruiken van een ander.

Op internet zijn er verschillende aanbieders van web lay-outs. Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat deze templates dus niet uniek zijn. Er zijn meerder webmasters die deze kunnen en mogen gebruiken. Toch kan het een makkelijke manier zijn om je website een eigen karakter mee te geven en wanneer je zelf niet thuis bent in het opmaken van een Template, is dit een goede oplossing.

Waar kan ik een web lay-out kiezen?

Wanneer je in de zoekmachine web lay-out of template intoetst zult u al snel verschillende aanbieders vinden. Meestal wordt er gevraagd je (gratis) te registreren. Al snel kunt u dan alle templates inzien.

U kiest welke lay-out bij u past en download deze. Daarna kunt u ze invoegen in uw website. De website heeft nu direct een eigen tintje!

Voorbeelden van aanbieders van gratis web lay-out:

  • freelayouts.com
  • webtoolsnation.be
  • leejoo.nl
  • Website-templates.allepaginas.nl (Startpagina)

Het is belangrijk te weten dat er verschillende web lay-outs zijn. Dit zijn onder anderen de HTML lay-out, de lay-out gemaakt door fotoshoppen enz. Wanneer je nog niet helemaal thuis bent in de verschillende codes die gebruikt worden bij het maken van een website, raden wij u aan voor de HTML lay-out te gaan. Deze is makkelijk in te passen in uw website en er kan hierbij weinig verkeerd gaan.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.