Internetsite van de zaak: dé manier om nieuwe klanten te bereiken!

Als u zeker weet dat alles geregeld is kunt u beginnen aan hét visitekaartje van uw bedrijf: de website. Tegenwoordig kan geen bedrijf zonder en bovendien is het hét middel om klanten te trekken en informatie over uw bedrijf te geven. Als u een website maakt denkt u dan aan de lay-out. Het moet natuurlijk overzichtelijk zijn maar ook direct en duidelijk. Laat zien wat u een potentiële klant te bieden heeft en maak het aantrekkelijk zodat een potentiële klant ook daadwerkelijk klant wordt. Maak naast de lay-out bijvoorbeeld ook gebruik van meerdere pagina’s waardoor uw website overzichtelijker en professioneler overkomt.

Een voorbeeld:

De startpagina: hier komen klanten als eerste terecht via een link.
Wie zijn wij: hier stelt u uw bedrijf voor door informatie te geven over uw bedrijf, uw producten of diensten en eventueel over u zelf.
Wat bieden wij u: hier kunt u wat meer inhoudelijke informatie geven over uw producten/diensten.
Bestellen: hier kunnen eventuele klanten online producten bestellen of bijvoorbeeld een offerte aanvragen.
Contact: hier plaatst u uw gegevens zoals postadres, bezoekadres,telefoonnummer, emailadres e.d.

Overigens heb je natuurlijk veel meer manieren om je klanten te trekken.

Advertenties plaatsen op koop- en verkoopsites, advertenties in kranten, mond-tot-mondreclame, altijd visitekaartjes met het adres van uw website erop bij u hebben. Maar je hebt tegenwoordig ook speciale websites die uw website gratis willen promoten door middel van een link of zogenaamde . Ook kunt u een soort ruilafspraak maken met een andere website eigenaar om elkaars link op de eigen site te plaatsen waardoor u gratis reclame voor elkaar maakt.

Ook is het handig om u op te geven bij zoveel mogelijke zoek-toolbars (zit standaard in uw internet explorer). Als mensen hier een trefwoord intypen (neem als voorbeeld ‘fiets’) kunnen ze bijvoorbeeld uw website zien staan en zo dus uw website bezoeken.

Er zijn ook websites die u een paar centjes extra willen geven. Hoe meer bezoekers, hoe meer geld. Deze kunt u uiteraard ook vinden via één van de bekende zoek-toolbars.

De hoofdpunten die noodzakelijk zijn om een goede website te kunnen bieden aan uw klanten, en om natuurlijk veel klanten te trekken:

  • Overzichtelijke website
  • Uw website veel promoten
  • Zorgen dat klanten makkelijk contact met u op kunnen nemen
  • De website moet direct en pakkend zijn.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.