Inpakwerk Limburg

Inpakwerk, ook wel sorteer- of productiewerk genoemd. In de thuiswerk branche zijn in deze sector vrij veel vrouwen actief. Bent u vrouw, of heeft of kent u een vrouw of vriendin die extra geld kan gebruiken, lees dan door! Inpak- of productiewerk varieert van pennen draaien, folders vouwen, mailings maken en kleine dingetjes in elkaar zetten en dergelijke. Natuurlijk zijn ook mannen welkom om dit werk te doen! Op deze pagina bespreken wij alles, van hoe, maar ook waar je aan de slag kunt met de volgende onderwerpen:

Inpakwerk in de provincie Limburg

Beneden staande vind u inpakwerk adressen in de omgeving Limburg!

De kaart van Nederland

Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg Gelderland Utrecht Noord Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen

Provincie Limburg
Demo Thuiswerk Centrale
Arendstr 4
6135KT Sittard
Tel: 046 4571019

Ontvang nieuwe inpakwerk vacatures in de regio Limburg

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar, niet alleen in de inpakken en sorteer sector, maar bijvoorbeeld ook voor telefonisch thuiswerk, administratief en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt altijd zorg om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via de e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.