Mogelijkheden voor een fulltime thuiswerk carriere

Full-time thuiswerken is zeker goed mogelijk! Op deze manier heeft u niet enkel een full-time inkomen, maar ook nog eens de vrijheid uw uren zelf in te delen wat erg gemakkelijk kan zijn wanneer u een gezin heeft. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om enkel in de ochtend en avonduren te werken en de middaguren te besteden aan het huishouden of aandacht voor de kinderen. U heeft gewoon alle vrijheden en… geen last van vervelende files!

Full-time thuiswerken is echter enkel geschikt voor mensen met zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline. Het is namelijk erg gemakkelijk om dingen te laten liggen of te verschuiven naar een later tijdstip waardoor u in de problemen kunt komen met eventuele deadlines. Niemand let op u, er is geen baas aanwezig, dus u moet uzelf ertoe kunnen zetten om ook daadwerkelijk te werken! Ook bij mooi weer!

Voorbeelden van thuiswerk waarbij u full-time aan de slag kunt zijn bijvoorbeeld:

  • Teksten schrijven voor verschillende bedrijven.
  • Receptioniste van thuis uit of de administratie bijhouden.
  • Het afnemen van enquêtes.
  • Thuiswerken door thuis de was van anderen te strijken.
  • Een webwinkel openen.
  • Internet marketing en eigen websites beheren.
  • Het sorteerwerk.
  • Inpak werkzaamheden.

Eigenlijk is het vooral belangrijk om vooraf te weten wat voor een soort thuiswerk er bij u past.

Heeft u opslagruimte?

Voor het sorteren en inpakken is dit vaak wel nodig, zeker wanneer u dit full-time wenst te doen. Minder ruimte heeft u nodig voor het werken door middel van het internet. Hiervoor volstaat een goed bureau en pc met internet meestal al. Wanneer u zelfstandig een onderneming wilt opstarten kunt u zoveel uren werken als u zelf wilt! Mocht u ook fulltime willen gaan thuiswerken, houdt dan wel in de gaten dat u moet voldaan aan de regels en wetten van de arbodienst.

Mocht u ook parttime willen gaan thuiswerken, houdt dan wel in de gaten dat u moet voldaan aan de regels en wetten van de arbodienst. In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe parttime vacatures beschikbaar, in verschillende sectoren zoals telefonisch thuiswerk, administratief en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt altijd zorg om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via de e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.