Geld verdienen met arbeidsbemiddeling

Iedereen kent tegenwoordig de arbeidsbureaus en de uitzendkantoren wel. De consulenten die hier aan het werk zijn en proberen je de juiste baan te geven worden ook wel arbeidsbemiddelaars genoemd.

Een arbeidsbemiddelaar staat tot de taak om een werkgever en een werkzoekende bij elkaar te brengen. Eigenlijk zoek je de juiste match voor een bepaalde vacature. Het bemiddelen van arbeid en personeel.

Arbeidsbemiddelaar zijn is een vak apart. Je moet tenslotte alles weten over de arbeidsmarkt en je ook goed weten te presenteren tegenover zowel de werkgever als de werkzoekende. Verder zijn er ook een aantal wetten waar je weet van moet hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan het minimum loon en de veiligheid op het werk.

Verschillende taken van een arbeidsbemiddelaar zijn:

  • Contacten hebben met werkgevers en hun aanbod van werkgelegenheid. Het omzetten van hun aanvraag in de juiste vacature. Probleemoplossingen.
  • Contacten met werkzoekenden en meezoeken naar de juiste baan voor hen. Ook problemen met arbeidsintegratie worden samen besproken en zo ver mogelijk opgelost.
  • Het bemiddelen van zowel de werkgever als de werkzoekende.
  • Plaatsen van vacatures in bijvoorbeeld kranten en het internet.

Wanneer je erover denkt om als arbeidsbemiddelaar aan de slag te gaan is het belangrijk dat je houdt van zeer veel sociale contacten en het oplossen van problemen. Daarnaast hou je ook van afwisseling want geen enkele dag zal hetzelfde zijn. De taak van arbeidsbemiddelaar is erg breed en tegenwoordig kan je dit ook van thuis uit doen!

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar, niet alleen voor arbeidsbemiddeling, maar bijvoorbeeld ook voor telefonisch, inpak en/of zelfstandig thuiswerk. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actuele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.