Geld verdienen met affiliate marketing

Allereerst is het belangrijk te weten wat Affliliate Marketing nu eigenlijk is. Wanneer je een website hebt of wilt gaan opstarten heb je de mogelijkheid advertenties te plaatsen. Deze advertenties kunnen je dan weer geld opleveren per klik of per aankoop. De commissie die je hierover kunt verdienen zijn erg verschillend. Bij de ene adverteerder krijg je 1% terwijl de andere adverteerder wel 60% overheeft voor jouw diensten.

Er zijn vier partijen betrokken bij affiliate marketing namelijk:

  • De adverteerder (ook wel Merchant genoemd)
  • Affiliate Netwerk. (het bedrijf dat zorgt voor je juiste track en de uitbetalingen)
  • Agency (de persoon die contact houdt met zowel de adverteerder als de affliate)
  • Affiliate (jij als persoon die de advertenties op de website plaatst en wilt verdienen)

Affiliate programma’s

Hieronder staat een lijst van erkende affiliate marketing programma’s op de Nederlandse markt. Deze bedrijven staan bekend om hun kennis, ervaringen en expertise. Aanmelden bij een affiliate programma is altijd gratis!

  • Ad Quick – lead programma, voor ervaren affiliate marketeers & nieuwsbrief houders
  • Daisycon – het grootste affiliate programma van Nederland
  • Provisie.nl – voornamelijk gericht op kleine tot midden grote affiliates en ondernemers

Tips voor Affiliate Marketing

Weet van te voren wat je gaat adverteren. Dit is erg belangrijk. Niemand heeft er iets aan wanneer je website over dieren gaat en je adverteert voor een inboedelverzekering. Zorg dat de advertenties bij je website passen en dat ze ook waarde toevoegen voor je bezoekers.

Het is echt belangrijk dat je goede advertentie ruimte op je website vrij houdt voor eventueel banners. Tekstlinks doen het dan weer beter in of onder de geschreven content van je website.

Je moet echt serieus bezig zijn met Affiliate Marketing, je bezoekers klikken niet zomaar! Eigenlijk kan je het best in je eigen teksten al proberen je bezoekers over te halen tot het aankopen van producten. Eigenlijk ben je een verkoper op je eigen website! Maar zorg ervoor dat je niet dwingend overkomt!

Wanneer je slim omgaat met Affiliate Marketing en er serieus voor wilt gaan zitten om een goede website met nette advertenties te plaatsen, kan dit een prima manier zijn om van thuis uit een goed inkomen te bekomen.

Actuele thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar, niet alleen voor affiliate marketing, maar bijvoorbeeld ook voor telefonisch thuiswerk, inpak en/of computerwerk. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe thuiswerk vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actueele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.