10 Tips voor starters in de telefonische verkoop!

Bedenk jezelf goed, dat een goed begin van een gesprek dodelijk kan zijn voor het einde. Het is een zakelijk gesprek, je verkoopt een product of service. Blijf hier ook bij;

 1. Vertel wie je bent, introduceer jezelf altijd eerst voor het gesprek begint, met je eigen naam en bedrijfsnaam gevolgt door het product dat je verkoopt.
 2. Even vragen of het uitkomt? Dat lijkt de best optie natuurlijk om niet over te komen dat je haast hebt, ook doe je hier mee je voordeel; mocht de klant geen tijd hebben kan je vragen wanneer het wel uit komt. Het beste is om te vragen of je een paar vragen mag stellen.
 3. Wat zeker niet te doen? Wordt niet persoonlijk in een gesprek stel vooral geen vragen zoals; Hoe gaat het met u? of wat ze aan het doen waren.
 4. Toon enthousiasme in het gesprek, als u er niet enthousiast over bent waarom u klant wel? Overdrijf dit overgens niet.
 5. Luister naar je klant, als jezelf in een winkel staat en een nieuwe computer wilt aanschaffen dan is het wel zo fijn dat de verkoper naar je luistert. Dit is ook zo bij telefonische verkoop!
 6. Maak zo weinig mogenlijk gebruik van scripts, zoals acteurs leer je deze uit de hoofd. Voorlezen zou de klant zo merken, stel voor dat je een fout maakt!
 7. Zeker zijn van je zaak, gebruik hiervoor krachtige taal. Laat onzekere worden zoals misschien en wellicht achter wegen!
 8. Aantekeningen maken, schrijf bij het begin van het gesprek even de naam op van de klant, mocht je het product verkopen hoef je dat dus niet opnieuw te vragen! Staat wel zo netjes.
 9. Aanpassen, pas jezelf aan aan u klant! Als ze snel praten, praat u ook snel. Als ze langzaam praten doet u dit ook. Dan voelt de klant zich een stuk meer op zijn gemak!
 10. Wees er snel bij, beantwoord vragen altijd zo snel mogelijk en direct. Leer daarom alle mogenlijk heden van je product zo goed als uit je hoofd. Zodat je niet voor verassingen komt te staan. Weet je het echt niet, wees dan eerlijk en schakel hem door naar je collega’s. Openstaande vacatures voor Telefonische verkoop op onze thuiswerk vacatures pagina.
 11. Thuiswerken in de telefonische verkoop
  Je belt consumenten, naar aanleiding van door hun getoonde interesse, met een passend aanbod van één van onze opdrachtgevers. Je maakt afspraken voor bedrijven en per project word je klassikaal of via internet opgeleid. Software en telefoniesysteem worden voor je geregeld! Werkevaring vereist. Klik hier!

Actueele telefonische thuiswerk vacatures

In de thuiswerk branche komen dagelijks nieuwe telefonische vacatures beschikbaar. Werkviahuis.nl draagt er altijd zorg voor om deze nieuwe vacatures online te plaatsen, echter zijn wij een voorstander ervan om u persoonlijk op de hoogte te houden via een e-mail. In drie gemakkelijk stappen kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden van actueele en beschikbare thuiswerk vacatures en dit geheel kosteloos. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stap 1Selecteer het type thuiswerk welke u graag wilt uitvoeren

Stap 2Vul de informatie naar waarheid in

Voornaam*:
Provincie*:
E-mail adres*:
De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Zonder geldig e-mail adres kunnen wij geen contact met u opnemen.